Tratamentul facial al Madonnei

Published On January 10, 2016 | By Florentina Ilie | Despre Frumusete si Sanatate

Am tot auzit de tratamentul facial al reginei muzicii pop, Madonna, şi eram tare curioasă sa-l încerc, aşa ca weekendul acesta l-am testat pe pielea mea. Am mers din nou la aBeauty Clinique şi m-am lăsat pe mâinile specialiştilor.

12507653_10207242518154313_8185929426908983520_n

Tratamentul se numeşte Intraceuticals şi începe cu demachierea, iar atunci când tenul este curat trecem la primul pas: infuzia. Serul de rejuvenare este pus într-un dispozitiv şi este pulverizat pe faţă. Apoi ajunge în derm cu ajutorul oxigenului sub presiune care iese din acelaşi dispozitiv. Pe mine m-a relaxat atât de tare infuzia încât aproape am adormit.

 Interesant este însă care sunt efectele infuziei. Serul de rejuvenare, care ajunge în stratul profund al pielii, conţine acid hialuronic, drept urmare hidratează intens tenul şi stimulează procesul de sintetizare a colagenului. Plus că serul este plin de vitamine, antioxidanţi, vegetale şi amino peptide. După ce serul a fost absorbit de piele, pe ten sunt aplicate pe rând gelul pentru conturul ochilor, gelul hidratant şi crema hidratantă.

Rezultatul final mi-a plăcut peste măsură. Tenul meu arată mai odihnit ca niciodată. Este mai luminos, este hidratat, iar ridurile fine, cele de expresie, au dispărut. Intraceuticals este ideal pentru tenul uscat, sensibil, îmbătrânit prematur, ars de soare, hiperpigmentat sau ridat. Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima şedinţă datorită oxigenului care împinge acidul hialuronic în derm şi are efect imediat de lifting. Există şi un chit de produse Intraceuticals pe care specialiştii ne recomandă să-l folosim acasă pentru efecte de durată.

https://www.abeauty.ro/

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *