SECRETUL ZAMBETULUI ALB SI SANATOS

Published On July 11, 2016 | By Florentina Ilie | Despre Frumusete si Sanatate

Mi-am dorit ca în ziua nunții să am zâmbetul la fel de alb ca rochia de mireasă. Doar că nu vroiam dinți frumoși cu riscul de a mă alege cu o sensibilitate cruntă după procedura de albire. Așa că am ales din nou albirea bio pe care o mai încercasem cu trei ani în urmă. Zis și făcut! Am mers la Nomasvello Băneasa și m-am lăsat pe mâna specialiștilor.

Procedura a fost simplă și rapidă. M-am așezat pe pat, mi-a fost pusă o gutieră cu un gel făcut din ingrediente naturale și bicarbonat, mi-am pus ochelarii de protecție și apoi am stat sub o lampă specială timp de 60 de minute, în câte trei reprize. Agenții de albire din gel au fost activați de lumina produsă de led și dinții mei au ajuns din nou la albul lor natural.

 

Este a doua oară când apelez la albirea bio de la Nomasvello și tot a doua oară când plec de la ei încântată de rezultat. Foarte important pentru mine este că nu am rămas cu niciun fel de sensibiltate dentară. Singura restricție pe care am avut-o a fost că 48 de ore după albirea bio nu am avut voie să consum băuturi sau alimente colorate.

 

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *