11692559_1633264590294090_5711502453234759967_n

RESETEAZA-TI ORGANISMUL CU THE CODE

Published On February 28, 2016 | By Florentina Ilie | Despre Frumusete si Sanatate

Trăim în vremuri stresante. Muncim de dimineaţa până seara, dormim puţin şi ne trezim de multe ori obosiţi, ne gândim tot timpul la problemele de la job, facturi şi alte cheltuieli. De ce să  nu recunoaştem? Ce uităm este că stresul îmbolnăveşte şi de multe ori ucide, strică relaţii şi ne izolează. Tocmai de aceea este bine ca de două ori pe an să ne dăm un restart. Adică să ne deconectăm de la activităţile noastre cotidiene şi să ne conectăm la propriul organism,  iar astăzi vreau să vorbim despre asta. Am aflat de ceva timp despre The Code, cel mai eficient program de detox din România.

Conceptul a fost creat de specialiştii de la One Fitness şi a pornit pe de o parte de la faptul că unele dintre persoanele care mergeau la antrenamente şi vroiau să slăbească nu reuşeau să obţină rezultatele dorite. Poate vă întrebaţi de ce? Răspunsul este simplu. Indiferent cât de mult te antrenezi în sala de fitness, atunci când eşti stresat şi nu reuşeşti să te deconectezi de la problemele cotidiene, organismul se blochează, ficatul este suprasolicitat şi nu poate să evacueze toxinele din organism. Drept urmare nu ai cum să slăbeşti.

The Code este un program în trei etape gândit pentru trup, minte şi suflet. În prima săptămână îţi pregăteşti organismul pentru cele şapte zile de detoxifiere. A doua săptămână este cea de detox şi despre ea vom discuta pe larg. Ultima săptămână este cea în care îţi reacomodezi organismul la regimul alimentar obişnuit.

Săptămâna de detoxifiere are întotdeauna loc în vârf de munte, pentru că liniştea şi aerul curat sunt esenţiale într-un astfel de proces.  

Organismul are parte de 7 zile de alimentaţie lichidă, bazată pe sucuri proaspete de fructe şi legume, alături de super-alimente bio şi suplimente organice marine. Produsele folosite sunt de maximă calitate, achiziţionate din toată lumea. De exemplu, în ultima tabără, un participant a consumat în medie 40 kg de fructe şi legume, peste 20 de litri de apă alcalină şi 3 litri de ceai. Cert este că sucurile și suplimentele alimentare sunt calculate perfect pentru a asigura suportul proteic și energetic al organismului.

Cele şapte zile de detox sunt completate de exerciţii fizice în sală şi în aer liber. Instructorii de la One Fitness lucrează cu participanţii la tabără 12 rutine diferite de antrenament. Fiecare are nu numai rolul de a remodela trupul, dar în plus ajută la modificarea metabolismul și la producția hormonală.

Un alt plus al programului The Code sunt workshopurile în care înveţi tot despre nutriţie, sănătatea, sport şi felul în care funcţionează organismul tău.

6862_1703308413289707_1313806513785515347_n

 

Putem sintetiza conceptul acesta de detox simplu şi pe înţelesul tuturor:

·         7 zile de aer curat (oxigen inspirat în fiecare dimineață la ora 7.00 prin tehnici de respirație profundă)

·         7 zile de hidratare cu apă alcalină (în medie, 4l/zi/persoană)

·         7 zile de hrană vie (8 sucuri proaspete/zi – legume, fructe, la care se adauga suplimente şi super alimente. 

·       4 antrenamente/zi (2 de intensitate mare, 2 cu intensitate medie-redusă, adaptate în funcție de background-ul sportiv al fiecăruia) În total, o codificare precisă de 12 rutine/ forme diferite de antrenament

·     7 zile de workshop-uri despre nutriție, biomecanică,  forme de antrenament, bazele și secretele teoriilor sportive etc. Un bagaj imens de cunoștințe despre mașina minunată, corpul uman

·     6 nopți cu 8 ore de somn/noapte (22.00-6.30)

·     7 zile cu meditație

·   7 zile de discuții/teste/filme motivaționale și de dezvoltare personală

·    trasee montane

·   activitati de grup, dans, mult fun.

 După experienţa The Code te întorci acasă odihnit, plin de energie, sănătos şi cu metabolismul resetat, mărturie stau testimonialele persoanelor care au participat la tabără.

Următoarea tabără The Code are loc în perioada 12 – 18 mai 2016. Aflaţi totul despre program şi înscrieri accesând linkul următor http://www.btcode.eu/

 

Dacă doriţi să staţi de vorbă personal cu specialiştii care au creat conceptul The Code îi găsiţi la One Fitness. http://www.onefitness.ro/

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>