REMEDIU PENTRU PIELEA USCATA

Published On May 22, 2018 | By Florentina Ilie | Despre Frumusete si Sanatate

Mă gândesc de mult timp să scriu despre ce înseamnă să ai tenul uscat și cât de greu este să îți găsești produsele care să îți hidrateze în profunzime pielea. Eu mă confrunt cu această problemă de doi ani și vă spun că nu este deloc plăcut. Nu știu dacă vă este cunoscută senzația pe care o ai atunci când simți că te “strânge” pielea atât de tare încât te ustură și te mănâncă. Asta înseamnă să ai tenul uscat. În plus, pielea uscată este predispusă la apariția ridurilor premature. Din fericire, pe acestea din urmă nu le am încă și încerc să fac în așa fel încât să am parte de ele cât mai târziu în viața mea.  Cu siguranță veți spune: “Evident că există remediu pentru tenul uscat și poartă un singur nume, hidratare.” Toate știm asta. Cu faptul că trebuie să bei apă te lămurești ușor, dar când vine vorba să găsești o cremă care să îți hidrateze pielea în profunzime lucrurile se complică. De ce? Pentru că peste tot vezi produse care îți promit luna de pe cer, dar nu au niciun efect. Eu am luat la rând toate cremele și serurile din farmacii, am încercat de la produsele medicinale până la cele naturiste. Evident că am cheltuit mulți bani pe astfel de produse, dar nimic nu a avut rezultatul dorit. Într-adevăr, după ce foloseam cremele respective, dispărea senzația de usturime și pielea părea mai hidratată, dar efectul dispărea în scurt timp. Singurele momente în care chiar mă simțeam confortabil cu tenul meu era după tratamentul de exfoliere și hidratare de la clinică.  Apoi, în urmă cu o lună am primit cadou de la o prietenă o cremă  produsă în Israel și aprobată de Ministerul Sănătății de acolo. Am citit pliantul și era plin de laude. Crema asta era descrisă ca un leac minune pentru piele, dar eu astfel de laude scrise mai citisem pe pliantele produselor pe care le cumpărasem din farmacie. După ce am început să o folosesc, nu vă pot exprima în cuvinte cât de fericită am fost când am văzut că într-adevăr funcționează. Se numește Desert Healer și este o cremă făcută din lapte de cămilă. 

Crema asta este fabuloasă pentru tenul meu! Indiferent că o aplic dimineața sau seara, efectul de hidratare este de lungă durată. E drept că cel mai mult îmi place să o folosesc înainte de culcare pentru că apoi, imediat ce mă trezesc dimineața, pielea mea este foarte fină și luminoasă. Am testat crema asta și în condiții extreme. Am avut o deplasare de cinci zile în Dubai, unde am făcut filmări pe stradă și în desert. Pielea mea nu este obișnuită să suporte temperaturi de 42 de grade combinate cu particule de praf din aer, așa că după două zile de stat în Dubai simțeam cum încep să fac răni în colțurile buzelor. Am aplicat crema într-un strat mai gros și am lasat-o să acționeze până a intrat toată în piele, iar ziua urmatoare scăpasem de problemă.

Trebuie să spun că până să mă conving de calitatea acestui produs, altceva mi-a plăcut foarte mult.Crema cu lapte de cămilă are o textură pufoasă și aerată, așa cum este deliciosul mouse de ciocolată, iar parfumul ei este delicat, plăcut și îmi dă o stare de bine. În plus, are efect antirid, ceea ce e perfect pentru că e mai bine să previi decât să tratezi.

 33193242_10214434718034815_9054285380638998528_n

Cum a acționat crema asupra tenului meu v-am lămurit, dar aș vrea să vă spun și la ce altceva mai ajută. Este un produs ce conține, pe lângă laptele de cămilă, uleiuri de măsline, migdale, struguri și susan, esențe de mușețel și rozmarin, aloe vera, jojoba și unt de shea, iar despre aceste ingrediente se știe deja că au efecte curatoare. Drept urmare, cu aceasta cremă poți să tratezi sau să ameliorezi arsurile solare și inflamațiile pielii, iar în pliant scrie că este ideală și în cazul unor afecțiuni precum psoriasis. După cum ați văzut în poze, este o cremă pentru față și corp, așa că o poți folosi pe orice zonă a corpului unde ai probleme. Cum v-am spus deja, eu am primit cadou această cremă de la prietena mea Clara, care deține Yofi Hair Academy, așa că dacă doriți să o achiziționați nu pot decât să vă recomand să sunați la salon și să întrebați de acest produs. Vă las aici linkul salonului:

https://www.facebook.com/Yofi-Hair-Academy-1644571639148042/

 

 

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *