POVESTE DE IARNA IN CHEILE GRADISTEI

Published On January 2, 2016 | By Florentina Ilie | Romania Extrema

Între Crăciun şi Revelion am dat o fugă la munte şi am ajuns pentru prima oară în Complexul Cheile Grădiştei de lângă Bran. Ne-am cazat în resortul din Fundata. Era ceaţă când am ajuns, aşa că nu am observat peisajul, dar m-am îndrăgostit imediat şi iremediabil de cabana din lemn în care am stat. Era exact ca o casuţă din poveşti făcută din trunchiuri de copaci. În interior ne-a întâmpinat un living cu o canapea şi un fotoliu, iar mie mi-au atras atenţia masa şi scaunele pictate manual. Tot din living pleacă o scară din lemn care duce către două dormitoare de la etaj. Noi am stat în camera de la parter şi m-am bucurat să văd că dormitorul nostru avea mobila din lemn pictat. M-am simţit ca într-o căsuţă făcută din turtă dulce.

Zilele următoare am putut să admir şi restul complexului, care este format din trei hoteluri şi mai multe vile. Farmecul lui stă însă în natura care îl înconjoară. Platoul Fundata oferă o panoramă splendidă asupra văilor, munţilor şi pădurilor dimprejur.

Noi am găsit aici iarna copilăriei noastre şi ne-am bucurat cât de mult am putut de zăpadă şi de săniuş.

În afară de pârtia pentru săniuş, Complexul Fundata are şi una pentru schi. De acolo însă nu am ce poze să vă arăt pentru că eu încă nu am învăţat să schiez. Aaaaa, era să uit! O altă bila albă pe care o căştigă Complexul Fundata de la mine (şi cred că de la toţi cei care au pufoşenii acasă) e pentru că aici ne putem caza cu patrupedul nostru 🙂

Vă las aici linkul complexului şi vă recomand să vă cazaţi în cabanele mici din lemn. Sunt de vis 🙂

http://www.cheilegradistei.ro/resort-fundata/index.php?page=hotels&lang=ro

 

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *