POSETE DE IARNA DE LA YVY BAGS

Published On November 16, 2016 | By Florentina Ilie | MODA PE HARTA ROMANIEI

Fiecare anotimp are frumuseţea lui, iar atunci când brandul meu preferat de poşete lansează colecţia de toamnă – iarnă parcă şi sezonul rece devine mai plăcut. Păi cum ar putea să fie altfel când YVY BAGS îl colorează cu genţi cochete din piele şi trece dincolo de negru şi de tonurile de maro?

 În noua colecţie YVY BAGS poşetele verde caşmir şi bordeaux sunt vedetele incontenstabile. E clar că ele nu trebuie să lipsească din lista de accesorii a niciunei fashioniste iarna aceasta.

 Poşetele roşii au un scop în sezonul rece, să fie piesele de rezistenţă ale ţinutelor noastre.

Geanta galbenă nu ai cum să nu o remarci. Se face văzută de la distanţă şi este pata de culoare care ne aminteşte de vară în zilele friguroase de iarnă.

 Evident că din noua colecţie nu puteau lipsi poşetele negre. Cele maro au fost însă înlocuite cu pielea bej, cea coniac şi cu animal printul.

 YVY BAGS nu a uitat nici de doamnele care în unele zile preferă să poarte un rucsac în locul unei poşete.

14910448_1140284129400101_6146172652631709066_n 

Avantajul poşetelor YVY BAGS este că fiind lucrate manual vă puteţi alege singure tipul de piele şi culoarea pentru a crea geanta perfectă. În plus, poşeta preferată poate avea iniţialele voastre în interior şi se poate transforma într-un smartbag (adică o geantă cu încărcător pentru telefon sau tabletă şi o mini-lanternă ).

 O altă veste bună pe care a adus-o YVY BAGS toamna asta este că acum poşetele pot fi găsite, privite, admirate, analizate şi cumpărate direct din magazin. Le găsiţi în Victoria 46 din Băneasa Shopping City, unde a avut loc şi evenimentul de lansare al colecţiei de toamnă – iarnă YVY BAGS, care s-a bucurat de un real succes în rândul vedetelor. Albertina Ionescu, Ana Morodan, Carmen Negoiță, Giulia, Maria Radu, Ellie White, Malvina Cservenschi, Silvia Argint Ionescu și Ioana Maria Moldovan se numără printre doamnele care adoră poşetele YVY BAGS. De fapt, Albertina Ionescu, Ana Morodan şi Carmen Negoiţă au realizat colecţii capsulă pentru YVY BAGS alături de Ioana Ionescu, femeia frumoasă, puternică şi creativă din spatele acestui brand sută la sută românesc.

 Dacă nu ajungeţi în magazin şi vreţi să vă faceţi ziua mai frumoasă cu una sau mai multe poşete YVY BAGS le găsiţi şi online aici: http://www.yvybags.ro/

 

 

 

 

 

 

 

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *