PLEACA IN VACANTA CU 2 EURO

Published On February 11, 2016 | By Florentina Ilie | In Vacanta

Ştiu că sună imposibil să pleci în vacanţă cu preţuri începând de la 2 de euro, de fapt începând de la 1,99 euro, dar este adevărat. Cu o sumă atât de mică poţi ajunge în Corfu, Halkidiki, Lefkada, Thassos, Skiathos, Zakynthos, Kusadasi, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Bansko, Kaprun, Zell Am See sau Budapesta. Cum? Cu primul  smart cost bus din România care are preţuri atât de mici pentru că funcţionează pe sistemul biletelor low cost.  

Smart Bus-ul a fost adus pe piaţa din ţara noastră de Memento Bus, compania de transport turistic a Memento Group, fondat de către Christian Tour, care oferă servicii de transport în zeci de destinații ale Europei dar și în România.

Christian Tour lansează primele 10 Smart Bus-urile în luna martie. Ce este deosebit la ele în afară de preţurile incredibil de mici? Cursele cu Smart Bus-urile vor fi similare cu cele aeriene. Autobuzele vor avea steward şi stewardese, servicii de catering şi wireless. Internetul va putea fi accesat gratuit în România şi pe baza unor vouchere cu preţuri speciale în străinătate (preţuri care vor fi mult mai mici decât cele pentru roaming-ul standard). Smart Bus-urile vor avea un frigider special în care pasagerii îşi vor putea depozita mâncarea şi vor exista de asemenea toalete la bord (ceea ce înseamnă că autobuzele nu vor mai opri din trei în trei ore să facă pauzele de 30 de minute).

Vă las aici linkul cu contactele celor de la Christian Tour pentru informaţii şi rezervări: https://www.christiantour.ro/contact

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *