PAR VOPSIT, PAR SANATOS

Published On November 24, 2016 | By Florentina Ilie | Despre Frumusete si Sanatate

După trei luni de tratament și două luni în care am stat departe de tot ce a însemnat colorare a părului, am hotărât să mă vopsesc. Tot Clara Ilie m-a convins atunci când mi-a spus că are o gamă de vopsea de păr care se numește Unicolor, are la bază keratină, ulei de argan și împreună cu tratamentul Cureplex protejează firele în timpul colorării.

Aşa se face că mi-am lăsat părul pe mâinile lui Dani Voicu şi sincer vă spun că a fost cea mai bună alegere.

Dani a ales două nuanţe de la Unicolor: una pentru rădăcină şi alta pe care a aplicat-o pe lungimea părului. Vopseaua a amestecat-o cu tratamentul Cureplex Bond Creator 1 şi apoi a aplicat-o pe păr. Mi-a plăcut foarte mult că nu am simţit mirosul acela înţepător de amoniac şi nici faptul că aveam vopsea pe pielea capului. Aveam senzaţia doar că mi-am pus o mască pentru hidratarea părului.

 După ce vopseaua şi-a făcut efectul, a urmat un nou tratament de hidratare a părului cu minunea numită Cureplex Bond Fortifier 2, care întăreşte podoaba capilară. Pentru a ajuta tratamentul să acţioneze în profunzime, Dani m-a pus să stau 10 minute sub o cască de coafor cu aer cald.

 15085720_10209813445185882_8742520939575801967_n

După ce tratamentul şi-a făcut efectul, mâinile magice ale lui Dani au intrat din nou în acţiune şi au dat formă părului meu. Rezultatul a fost unul peste măsura aşteptărilor mele. De ce? Pentru că la final părul meu a fost nu doar frumos colorat, ci şi foarte hidratat (aveam senzaţia că am mătase pe cap în loc de păr), iar noua tunsoare era exact ceea ce îmi doream şi îi cerusem lui Dani Voicu. Combinaţia asta de vopsea Unicolor cu tratamentele Cureplex 1 şi Cureplex 2 este ideală pentru cine vrea să-şi păstreze podoaba capilară colorată, dar sănătoasă şi pentru cele ca mine, care au reuşit să-şi ardă părul în timpul coafării şi apoi s-au chinuit să-l vindece. De fapt, ca să înţelegeţi mai bine diferenţa, iată cum arăta părul meu înainte şi după vopsire plus tratament!

ÎNAINTE

DUPĂ 

 Vreau să vă spun mai multe despre Dani Voicu. Copilul acesta este senzaţional de talentat şi pe mine m-a uimit. Are doar 18 ani şi este profesionist în adevăratul sens al cuvântului pentru că îşi face meseria cu foarte multă pasiune. Mi-a povestit că pe la şapte ani a început să vopsească părul bunicii lui, iar apoi s-a apucat serios de treabă când avea doar 14 ani. De atunci şi până acum a făcut un liceu de specialitate, a lucrat în diverse saloane şi a învăţat mult, foarte mult. Le dă clasă multor hair stylişti cu vechime! Iată şi câteva dintre transformările semnate Dani Voicu!

Pe Dani Voicu îl puteţi contacta pe pagina lui de Facebook  https://www.facebook.com/danivoicuhma/?fref=ts  sau îl găsiţi la Yofi Hair Academy https://www.facebook.com/Yofi-Hair-Academy-1644571639148042/?fref=ts

Tratamentele Cureplex şi vopseaua Unicolor le găsiţi aici: https://www.facebook.com/BeautyFree.ro/?fref=ts

 

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *