HAI DE PASTE IN DELTA DUNARII

Published On March 19, 2016 | By Florentina Ilie | In Vacanta
Ce faceți de Paște? Mă gândeam să vă propun o ecapadă în natură într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa. Este vorba despre Delta Dunării. Dacă nu ați vizitat-o deja, acum este momentul perfect având în vedere că a venit primăvara şi ne gândim cu drag la zilele însorite care urmează. Agenţia de turism Gulliver Tours ne face o surpriză şi ne propune să începem sezonul cald la Hotel Gulliver Delta Resort.

 Hotelul se afla în Uzlina şi vă aşteaptă cu cele mai gustoase preparate din pește şi cu cel mai romantic ponton. Vă puteţi bucura de plimbările cu barca pe canalele Dunării, de excursii în Deltă, de linişte, de aer curat şi de câteva zile care vă vor încărca bateriile pentru următoarea perioadă. Știu că vom avea vreme caldă și însorită de Paște, așa că veți putea profita din plin de piscina hotelului Gulliver Delta Resort. 

Iată care sunt ofertele speciale de Paște 🙂
3. Ofertă specială pentru familii – Copiii merg gratis în vacanță, iar părinții primesc bonus pensiune completă
http://www.gullivertours.ro/sejur-5-zile-in-delta-dunarii-pentru-toti-romanii-hotel-gulliver-delta-resort-3-demipensiunepensiune-completaall-inclusive-uzlina-delta-dunarii-P328411

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *