DESTINATIA VEDETA A LUI 2018

Published On October 29, 2017 | By Florentina Ilie | In Vacanta

Mie clar îmi e dor de o vacanţă şi exact atunci când mă gândeam că mai am aproape nouă luni până la următorul concediu (OMG!!! “Un fleac, m-au ciuruit!”), am aflat de la Eturia care au fost destinaţiile preferate ale românilor în 2017.  Topul este exotic şi sună aşa:

           Maldive

           Thailanda

           SUA

          Japonia

          Cuba

         Republica Dominicană

          Indonezia

          Tanzania

          Singapore

           Peru

Eu am fost deja în Thailanda, tot cu Eturia, dar experienţa a fost atât de frumoasă încât aş repeta oricând acelaşi circuitul cu aceasta agenţie de turism (accesând linkul următor puteţi să citiţi totul despre circuitul meu în Thailanda http://www.florentinailie.ro/thailanda/). Din lista de mai sus, eu visez cu ochii deschiși la Cuba, Republica Dominicană, Tanzania, Peru şi Indonezia.

Sorin Stoica, co-proprietarul agenţiei de turism Eturia, spune că: “Avem o dublare a vânzărilor pe vacanţele de grup cu însoţitor şi a pachetelor de honeymoon, în special în Maldive. Croazierele au fost la mare căutare anul acesta, numărul vânzărilor crescând de trei ori. Totodată sesizăm interesul crescut şi pentru vacanţe bazate pe experienţe aparte la faţa locului precum: circuite gastronomice, călătorii cu trenul, cu rulota, circuite fotografice, circuite adventure sau wellness & SPA.  Dacă în 2017 au crescut solicitările pentru circuite, ne aşteptăm să consolidăm această direcţie astfel încât să depăşească în vânzări vacanţele la plajă. S-a observat această tendinţă de creştere de la un an la altul deoarece cei care au călătorit deja în destinaţii de plajă, caută acum să experimenteze alte pachete turistice. Ne aşteptăm la o creştere în continuare a numărului de turişti în destinaţii precum Japonia, SUA, Peru. Nu excludem ca un număr considerabil dintre aceştia să încerce, în 2018, destinaţii mai puţin frecventate de români precum Guatemala, Columbia, Papua Noua Guinee, Reunion sau Uganda.

Ne-am lămurit cum e cu 2017, dar care credeţi că va fi destinaţia vedetă a lui 2018? Pun pariu că nu vă gândeaţi la Canada! E drept că nici eu nu am luat-o în calcul până nu mi-a deschis ochii Sorin Stoica, co-proprietarul agenţiei de turism Eturia,  “În 2018, Canada, devine o ţară foarte interesantă pentru agenţia noastră, acesta este şi motivul pentru care Eturia a pregătit deja o serie de circuite în marile oraşe, în parcurile naţionale, croaziere şi combinaţii inedite de vacanţe în Alaska şi Canada. Ridicarea vizelor pentru cetăţenii români şi lansarea de către Air Canada a două zboruri directe Romania-Canada reprezintă un indiciu clar că putem să previzionăm că această destinaţie are şanse foarte mari ca, în câţiva ani, să intre în topul destinaţiilor preferate de români.

E drept că după ce vizitezi o destinaţie ca asta şi faci turul oraşelor, nu prea îţi mai vine să te întorci în România, dar fix atunci când visezi cu ochii deschişi că eşti canadian cu acte în regulă, îţi aminteşti că eşti, de fapt, un turist aflat într-un megacircuit de povestit nepoților. Bine şi aşa!

Dacă destinaţia vedetă a lui 2018 nu vi se potriveşte puteţi opta pentru vacanţe exotice personalizate în peste 120 de destinaţii din întreaga lume, dar şi vacanţe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Tot ce trebuie să faceţi este să intraţi pe site-ul Eturia şi să vă alegeţi colţul de lume unde vreţi să vă petreceţi vacanţa. Ce îmi place mie foarte mult la Eturia, pe lângă serviciile impecabile şi circuitele inedite, este faptul că nu are costuri ascunse şi preţurile afişate pe site sunt cele finale. Vă las aici linkul şi sper să vă fie de folos: https://www.eturia.ro/

 

 

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *