CUREPLEX – MINUNEA PENTRU PAR

Published On November 9, 2016 | By Florentina Ilie | Despre Frumusete si Sanatate

Vara asta am reușit să-mi ard părul. Nu cu vopsea, nu cu peria rotativă și nici de la soare. Într-o zi în care mă grăbeam să ajung la botezul unei prietene m-am spălat pe cap și mi-am uscat părul ținând feonul mult prea aproape de fire. Apoi am avut un șoc atunci când am observat că o bună parte din părul meu arăta de parcă era ars cu bricheta. La atingere îl simțeam ca blana de oaie combinată cu cea mai folosită mătură. Oribil! Mi-a venit să plâng când am văzut dezastrul și tot ce îmi rămânea de făcut era să-l repar cu tratamente speciale. Inițial am mers într-un magazin cu produse profesionale și am cumpărat o mască și un ser pentru repararea intensă a părului deteriorat. Am plecat de acolo cu portofelul gol și cu speranța că voi îndrepta situația. După patru aplicări ale tratamentului respectiv părul meu arăta la fel și era încă neplăcut la atingere. Ba chiar am terminat produsele și nu am văzut nicio schimbare. Când deja mă resemnasem, m-a sunat una dintre prietenele mele, Clara Ilie,  și din vorbă în vorbă i-am povestit despre problema mea cu părul. Norocul meu a fost că ea tocmai importase în țară niște produse profesionale pentru păr, printre care și minunea numită Cureplex. De ce îi spun minune? Pentru că mi-a salvat părul atunci când credeam că doar foarfeca o mai poate face.

 Tratamentul acesta este produs în Australia și inițial a fost gândit pentru a fi adăugat alături de vopsea la colorarea părului, având rolul de a preveni deteriorarea acestuia. Eu am folosit însă Cureplex – tratamentul pentru acasă și am văzut diferența de la prima aplicare. Când am deschis tubul am simțit întâi parfumul plăcut al tratamentului, apoi textura fină. După ce l-am aplicat, l-am lăsat să acționeze și l-am clătit am observat că părul meu aproape că se descurcase singur. Surpriza a venit atunci când m-am uscat și am văzut că podoaba mea capilară meu nu mai arăta ca o mătură și nici nu mai era aspră la atingere. Am folosit Cureplex de trei ori și rezultatele sunt senzaționale pentru că părul meu și-a revenit. Acum, după ce îl spăl și-l îndrept rămâne mătăsos, ceea ce mă bucură enorm având în vedere că până acum o lună mă luptam cu o claie de fire multe și arse pe calota superioară a părului. Evident că acum trebuie să am mare grijă la ce vopsea voi alege când îl voi colora din nou.

 Recunosc faptul că pe lângă Cureplex am mai avut câțiva aliați de nădejde. În acelaşi timp cu produsul minune am folosit şamponul, masca de păr şi uleiul Ego Professional Max Repair. Sunt senzaţionale! Sunt foarte plăcut parfumate, conţin ulei de nucă braziliană, keratină, vitamine şi minerale. Sunt special concepute pentru a hrăni şi repara în profunzime părul uscat şi degradat. Sincer vă spun că alături de Cureplex sunt cele mai bune produse pe care le-am încercat şi costă mult mai putin decât cele pe care le găsiţi în magazinele de specialitate. 

Dacă doriţi să le încercaţi le găsiţi aici:

https://www.facebook.com/BeautyFree.ro/?fref=ts

https://www.beautyfree.ro/

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *