CUM RECUNOSTI UN PARFUM ORIGINAL

Published On January 29, 2017 | By Florentina Ilie | Despre Frumusete si Sanatate

Descoperirea mea din iarna care a trecut a fost noul parfum de la Elizabeth Arden. Se numeşte Untold şi imediat ce i-am simţit aroma l-am trecut pe lista mea de parfumuri preferate. Este floral, sofisticat, senzual şi versatil. Este un parfum pentru femeia modernă şi îl poţi purta cu uşurinţă la birou sau la o întâlnire de afaceri pentru că atrage atenţia fără să fie strident (găsiţi parfumul aici http://www.aoro.ro/elizabeth-arden/)

Pe lângă aroma florală modernă, mi-a plăcut şi faptul că Untold chiar persistă o zi întreagă pe piele. Eu îl pulverizez sub lobul urechii, la încheieturile mâinilor şi pe păr, dar dacă vrei să urmezi cea mai senzuală regulă a parfumului, atunci trebuie să-l aplici acolo unde vrei să fii sărutată.

Prima oară am găsit acest parfum într-un magazin dintr-un mall din Bucureşti şi pentru 50 de ml ar fi trebuit să plătesc 350 de lei. Nu l-am luat atunci şi apoi o colegă mi-a recomandat magazinul online aoro.ro http://www.aoro.ro/. Ea îşi cumpăra de mult timp cosmetice de acolo şi era foarte mulţumită, aşa că am zis să încerc şi eu. Am fost surprinsă să găsesc Untold de la Elizabeth Arden 50 ml la doar 112 lei. Diferenţa de preţ era mare între magazinul din mall şi cel online. Am făcut comanda şi în două zile am primit coletul. Am fost plăcut impresionată să văd că aveam în mână un parfum original. E drept că iniţial mi-am pus întrebări în privinţa parfumului: oare costă atât de puţin pentru că este un produs contrafăcut? E normal să ai astfel de semne de întrebare atunci când eşti obişnuită cu preţurile mari din magazinele din centrele comerciale. Apoi m-am lămurit. Aoro.ro are preţuri mici pentru că fiind un magazin online nu este nevoit să plătescă o avere pentru chiria din centrele comerciale, drept urmare nu trebuie să recupereze aceşti bani prin taxarea excesivă a produselor pe care le vinde. În plus, magazinul online cumpără în cantităţi foarte mari produsele cosmetice de la furnizorii autorizaţi și astfel are automat parte de reduceri semnificative.

Vreau să vă spun şi câteva reguli de bază prin care recunoaşteţi un parfum original.

1. Cutia parfumului trebuie să fie făcută din carton de calitate, să fie bine asamblată şi nu cu urme de lipici pe ea sau colţuri nefinisate. Scrisul trebuie să fie bine imprimat şi să nu se şteargă.

2. Codul de bare de pe cutie trebuie să fie acelaşi cu cel de pe sticluţa parfumului.

3. Sticla parfumului trebuie să fie impecabil realizată şi să nu aibă bule de are şi nici colţuri nefinisate.

4. Pulverizatorul parfumului trebuie să fie în stare perfectă şi să funcţioneze uşor, fără să fie nevoie să îl forţaţi. Atunci când îl apăsaţi trebuie să pulverizeze fin parfumul. Dacă apăsaţi pulverizatorul şi acesta stropeşte pielea sau lichidul curge pe lângă zona metalică, atunci este contrafăcut (mi s-a întâmplat de multe ori să aud de la cei care încercau să-mi vândă parfumuri “testere” că pulverizatorul este puţin strâmb sau curge uşor pentru că a fost lovit în timpul transportului )

5. Culoarea şi consistenţa parfumului trebuie să fie clare şi în niciun caz tulbure sau albicioasă.

Eu sincer mă bucur că am găsit un magazin online de unde să pot cumpăra cosmetice originale la preţuri accesibile şi vi-l recomand, dacă vreţi calitate şi costuri reduse. 

 

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *