CRISTI PASCU

CRISTI PASCU NE SPUNE CUM SA INGRIJIM PARUL CRET

Published On May 27, 2015 | By Florentina Ilie | Despre Frumusete si Sanatate

Părul creţ sau ondulat este o binecuvântare şi o pedeapsă în acelaşi timp pentru cine îl are. Ştiu asta pentru că şi eu fac parte din categoria femeilor care au părul ondulat. Imediat după ce îl spăl şi îl aranjez este frumos şi are volum. Ziua următoare se încurcă şi devine tern. Asta se întâmplă pentru că podoaba capilară ondulată sau creaţă este de obicei mai uscată decât cea dreaptă şi necesită o îngrijire specială. Există o varietate de produse special concepute pentru a spăla, hidrata şi coafa părul ondulat. Există reguli stricte şi atunci când trebuie să-l tundem sau să-l îndreptăm.  Atât pentru mine cât şi pentru voi, toate cele care aveţi părul ondulat sau creţ, am dezbătut subiectul acesta cu cel mai bun hairstylist din România, Cristi Pascu. 

Imagine: Oleg Mostovei   / Editare imagine: Florin Vasile

Măştile pentru păr creţ, cum este Kérastase Nutritive Oléo-Curl Intense Masque, nu numai că hidratează intens părul, dar ajută şi la definirea formei lui.

Vă întrebaţi de ce Cristi Pascu ne-a recomandat să folosim trei creme de păr şi nu o spumă obișnuită? Răspunsul e simplu: spuma deshidratează părul, îl încurcă și îl face casant. Cele trei creme îi definesc forma și îi susțin buclele fără să-l usuce. Eu am folosit o perioadă Small Talk și sunt foarte încântată de ea: mă ajuta să mă coafez ușor, iar atunci când mă spălam simțeam că înlătur de pe păr o mască hidratantă.

 

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *