CEL MAI BUN SAMPON DIN ROMANIA

Published On February 5, 2019 | By Florentina Ilie | Uncategorized

Știu că titlul acestui material sună exagerat, dar este cât se poate de real. Vreau să vă povestesc puțin despre cel mai bun șampon pe care l-am folosit vreodată. Se numește Color Protection de la Kashmir, iar varianta pe care o folosesc eu este pentru părul blond.

Înainte să vă spun de ce este cel mai bun șampon pe care l-am folosit vreodată, trebuie să știți că pierdusem numărul anilor de când îmi vopseam părul blond, ceea ce a dus la deteriorarea lui masivă. Așa că, în urmă cu un an, am decis să nu îl mai vopsesc și să îl las să crească până ajunge din nou la culoarea lui naturală. Vara trecută, ca să îl ajut și mai mult, l-am tuns bob. În acest an părul meu a crescut și acum am atât culoarea mea naturală, care este șaten deschis, cât și blondul rămas de la vopsea. Cum mă ajută acest șampon genial? În primul rând este un șampon nuanțator, care elimină tonurile de galben din părul meu și transformă blondul într-o culoare mai rece, ușor mai închisă. Ceea ce este perfect pentru că mă ajută să îmi țin părul departe de vopsea.

Al doilea mare beneficiu pe care l-am observat este faptul că de fiecare dată când mă spăl, am senzația că folosesc șampon și balsam în același timp. Părul meu rămâne ca după o mască regeneratoare și nu glumesc atunci când spun asta. În mod normal, dacă mă spăl cu orice alt șampon și nu folosesc balsam, nici nu pot să bag peria în păr, dar să-l mai și descurc. Șamponul Color Protection de la Kashmir l-am folosit de două ori deja fără să aplic nimic după el și părul mi s-a descurcat parțial în timpul clătirii, doar de la jetul de apă, iar apoi peria a alunecat prin el. Pentru mine asta a fost o premieră, iar faptul că se descurcă atât de usor mă ajută să nu mai rup fire în timpul periajului. Hidratat și usor de pieptănat, asta pentru mine înseamnă sănătate și timp câștigat.

Ce pot să vă mai spun despre Color Protection de la Kashmir este că miroase atât de bine încât tare mi-aș dori să existe un parfum cu această aromă. Nu conține parabeni și sulfați, dar abundă în keratină, vitamina E și ulei de Argan, iar asta explică de ce îmi lasă părul atât de hrănit după șamponare. Produsul ăsta fabricat în Israel merită fiecare bănuț și dacă vreți să faceți un bine părului vostru, vă recomand să îl folosiți. Îl puteți cumpăra de aici: https://www.beautyfree.ro/

P.S. Știu că acest material poate părea reclamă plătită, dar nu este. Am folosit toate superlativele de mai sus pentru că acest produs chiar le merită și am vrut să fac un review sincer care să le vină în ajutor fetelor cu părul blond și degradat, așa cum a fost al meu. Cine va încerca acest șampon se va convinge că tot ce am scris este 100 % adevărat.

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *