11887964_861940053901178_7971471777391734588_n

BUCURESTI – SMARTBAG DE LA YVY BAGS

Published On April 3, 2015 | By tarta | MODA PE HARTA ROMANIEI
POSETE GEANTA YVY

Termenul de smartphone ne este mai mult decât cunoscut având în vedere că de când a fost lansat pe piaţă este ultimul obiect pe care-l vedem seara şi primul pe care-l verificăm dimineaţa. Termenul de smartbag este însă nou pentru noi şi a apărut ca urmare a dorinţei femeilor de a avea nu doar o poşetă frumoasă, ci şi una deşteaptă. Ideea îi aparţine Ioanei Ionescu, designerul care s-a gândit că genţile trebuie să treacă la următorul nivel, aşa că a creat poşeta cu încărcător de telefon.

 Ioana Ionescu: “Nu ştiam cum să fac să am telefonul încărcat până la finalul zilei fără să stau legată de o priză. Nu întotdeauna timpul îmi permitea asta pentru că trebuia să fug de la o întâlnire la alta. M-am gândit să fac o poşetă care să aibă încărcător în interior.”

 

Acumulatorul se află în interiorul poşetei şi este învelit în piele. Odată ce telefonul este conectat la acumulator cu un cablu usb începe încărcarea. Aşa am scăpat de grija bateriei care ia pauză fix atunci când avem mai mare nevoie de telefon, dar trebuie să ţinem şi noi cont de un aspect: geanta trebuie conectată la priză de fiecare dată când acumulatorul intern se descarcă. Pe lângă acumulatorul pentru telefon, smartbagul mai are şi lumină internă.
Aşadar poşetele astea sunt chic, sunt smart, sunt de calitate şi le putem personaliza cu propriile noastre nume sau doar cu iniţialele.
Trebuie să vă mărturisesc faptul că pentru mine poşetele Yvy Bags au fost dragoste la prima vedere. Am câteva modele pe care le port de trei ani şi chiar dacă am înghesuit în ele de la farduri, la casete şi carduri pentru filmări, la tot felul de lucruri utile sau puse acolo doar aşa ca “să fie” şi le-am purtat la birou, pe teren, în vacanţe sau la ieşirile în oraş, poşetele astea au rezistat eroic fără să se deterioreze deloc. Bravo, Ioana!

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>