BODRUM – VACANTA DETOX

Published On May 27, 2015 | By Florentina Ilie | In Vacanta

Pentru cei mai mulţi dintre noi vacanţa înseamnă mare, soare, distracţie şi munţi de mâncare. Nu-i nimic rău în asta, doar că o dată pe an şi organismul nostru merită un sejur special conceput pentru sănătatea lui.  Aşa au apărut vacanţele detox. Moda vine de peste Atlantic, mai exact de la Hollywood. Celebritățile merg două săptămâni pe an într-un resort unde îşi curăţă organismul de toxine şi apoi revin pe platourile de filmare cu bateriile complet încărcate. În ultimul an curentul acesta sănătos a ajuns și în rândul vedetelor noastre, așa că Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Daciana Sarbu, Daniela Nane, Oana și Cristi Brancu, Mădălin Ionescu, Roxana Nemeș, Adi Mutu, Ianis Zicu, Radu Groza si modelul international Donny Lewis sunt doar câteva dintre persoanele publice care au ales să meargă într-un resort de 5 stele din Bodrum pentru detoxifiere. Se numeşte Sianji Wellbeing Resort şi este un adevărat colţ de paradis aflat într-una dintre cele mai cosmopolite staţiuni de la malul Mării Egee.

Resortul este format din clădiri albe şi cochete, este înconjurat de o grădină cu vegetaţie luxuriantă, are propria plajă pe care se află terasa de la malul mării şi cele mai romantice pontoane.

Sianji Wellbeing Resort nu este doar un hotel de cinci stele, ci și un centru de sănătate pentru că aici vacanţa înseamnă curăţarea organismului de toxine. Despre vacanţa detox am stat de vorbă cu Cesur Durak, managerul agenţiei Bonus Travel, care are exclusivitate în România şi în Republica Moldova pentru organizarea programului de detoxifiere din Bodrum.

 

Oricine îşi doreşte să facă detoxifiere la malul Egeei trebuie să ştie că programul alimentar nu şi-l poate alege singur.  Imediat ce ajungeți în resort, specialiștii vă fac o fişă de analize, vă cântăresc, vă supun unui chestionar și pe baza rezultatelor decid care dintre cele trei programe de detox vi se potriveşte: Master Detox, Raw Food Detox sau Dieta Alcalină.

Master Detox se adresează personelor care au probleme serioase cu kilogramele în plus și este o dietă bazată numai pe sucuri naturale și proaspete din legume, fructe şi ierburi.

Raw Food Detox este regimul care combină mâncarea raw vegană cu sucurile naturale.

Dieta Alcalină este concepută pentru cei care vor să facă detoxifiere, dar nu reuşesc să mănânce doar legume şi fructe. Astfel în meniul lor specialiştii au adăugat peşte şi proteină animală sănătoasă.

Cesur Durak mi-a povestit că persoanele care vin la detoxifiere nu numai că au parte de o săptămână în care îşi curăţă organismul, dar  învaţă de la specialişti cum să cultive legume, fructe şi ierburi, cum să combine alimentele pentru un regim sănătos şi cum să gătească. 

La pachet cu alimentaţia sănătoasă vin şi activităţile sportive. În Sianji Wellbeing Resort puteţi practica sporturile de apă în piscinele generoase ale hotelului sau în mare, yoga, pilates, aerobic, fitness, tenis, bascket, volei, jogging, dans, ore de meditaţie spirituală şi lista continuă. 

Un avantaj al vacanţei detox este că nu are sezon limitat, aşa că vă puteţi înscrie într-un astfel de program indiferent că e vară, toamnă, iarnă sau primăvară. Ştiu că domnele sunt cele mai tentate să facă o săptămână de detox pentru ele cunosc cel mai bine beneficiile detoxifierii. Asta nu înseamnă că trebuie să meargă singure într-o astfel de vacanţă. Soţii şi copiii le pot însoţi şi se pot bucura de o vacanţă all inclusive de cinci stele fără să fie incluşi în programul detox.

Găsiţi în linkul de mai jos toate informaţiile de care aveţi nevoie înainte să vă înscrieţi în programul de detox din Bodrum:   http://www.bonustravel.ro/detox/sianji-well-being.html 

Ofertele pentru vacanța detox le găsiți pe siteul agenției Bonus Travel: http://www.bonustravel.ro/detox/sianji-well-being.html

 

 

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *